top of page
BRÄNN MARKEN

NY SPÄNNINGSROMAN - UTE NU! 

KÖP VIA WEBBSHOPEN (LÄNK)

 
358bf611-1678-4fc7-976e-e43ba523ecf6_edited.jpg
Love, let's talk about love
Is it anything and everything you hoped for?
Or do the feeling haunt you?
I know the feeling haunt you

- Kendrick Lamar, All the stars

Efter fyra år har Elin avtjänat sitt straff och hon åker tillbaka till sitt barndomshem i Småland för att börja ett nytt liv. Där finns också modern och Elins femåriga son Axel, som bott hos sin mormor under tiden Elin suttit inne. Men det som börjar som en kamp för att lära känna och älska sitt barn leder snart till något annat. Något som kräver en akut reaktion. 

En man från Elins förflutna dyker upp och hon finner sig själv tillbaka i deras till redan synes utstakade relation. I alla fall tills att insikten om vad för slags person hon har med att göra slår henne med full kraft. Följderna blir förödande och Elin tvingas nu kämpa mot den svåraste av fiender - den som står henne nära. 

Detta är en spänningsroman där oron ligger i det nära och personliga personerna emellan. Det är en berättelse om kärlek som förvandlas till en avgrund. En berättelse om att våga och orka göra det som krävs för att skydda sitt barn - även om det förgör dig själv. 

"Nordlander lyckas, så att säga, skriva inbjudande om det som är motbjudande - eller, kanske rättare sagt, känslomässigt betungande - och jag slås av hur träffsäkert och kärnfullt språket är. Väl värd att läsas!" 

- BTJ 

bottom of page